Uvek je radost kupovati tokom Crnog petka. Dobijate dogovore tu i tamo. Ali pre nego što izvučete karticu i nabavite tehnološki uređaj koji ste sanjali da imate, prvo morate pročitati ovaj skup saveta za Crni petak. Uz pomoć ovog vodiča bićete opremljeni znanjem kako da ovom danu pristupite sa mnogo mudrosti i novca koji su vam ostali u džepu.

Saveti za kupovinu za Crni petak

4 Saveta za kupovinu na Crni petak 


Odmah proverite prodavnice na mreži


Kada je reč o prodaji na Crni petak, imaćete i druge prodavnice koje nude popuste i pre Crnog petka. Godinama ranije, prodavnice nazivaju dane pre Crnog petka kao poseban događaj. Ali sada, onlajn prodavnice te ponude popusta upućuju na prodaju na Crni petak. Imajte ovo na umu, možete da pregledate različite prodavnice na mreži i proverite njihove proizvode. Već sada možete videti kompanije koje prodaju svoje uređaje i tehnologiju po nižim od maloprodajnih cena. Honor black friday u Velikoj Britaniji počeće narednih dana a proizvodi o Honoru prodavaće se po ogromnim popustima. Možda ćete želeti redovno da proveravate da li na linku postoje dobre ponude i zavežljaji. 


Uporedite cene unapred


Iako još uvek postoje kupovine u prodavnicama koje možete da uradite na Crni petak, ne morate da napuštate svoj dom da biste se dobro dojadili proizvoda. Pošto više prodavnica otvara lokacije za e-trgovinu, možete da iskoristite ovu opciju i pregledate Veb ukoliko imate moguće popuste na cene. Algoritam u društvenim medijima uvek je pomagao potrošačima da se na njihovim nalozima pojave pravi promotivni oglasi dok pregledaju. Prodavnice nude prodavnice kupcima koji traže određene proizvode. Kliknite na oglase i pronađite pravi dogovor za vas. Imajte na uku da neki čak nude i bolje ponude na internetu nego u prodavnici. Zato se potrudite da unapred uporedite cene. Jedan od saveta koji možete da uradite je da stavite predmet u korpu za kupovinu u prodavnici koju pregledate. Zatim možete da uporedite sa drugim prodavnicama da biste videli da li proizvod ima bolju pogodbu u poređenju sa istim proizvodom iz drugih prodavnica. Međutim, posedovanje proizvoda u korpi za kupovinu ga ne rezerviše. Sa ograničenim zalihama možete izgubiti raspoloživost ako se artikal brzo prodaje u prodavnici. 


Prijavite se za programe lojalnosti


Ako se nikada ranije niste prijavili za programe lojalnosti, onda bi sada trebalo da počnete da se registrujete. Ovi programi često svojim članovima daju kupone, poklon vaučere i druga unapređenja pred širom javnošću. Prijavljivanje pre Crnog petka može da vas upozori na predstojeću prodaju pre nego što bilo ko kupi proizvod za sebe. Neki programi čak nude posebne ponude svojim članovima koji se ne nude onima koji samo pregledaju svoje prodavnice e-trgovine. 


Pratite prodavnice na njihovim društvenim mrežama


Jedan od načina da se ažurirate sa velikim ponudama i popustima na Crni petak je da pratite brend na društvenim mrežama. Facebook, Instagram, Twitter i TikTok su samo neke od prodajnih mesta informacija koje možete da doživite vrhunac i pratite tako da ćete dobiti obaveštenja o predstojećim paketima brendova i opcijama zavežljaja koje možete dobiti. 

Saveti za kupovinu za Crni petak

Zakljuиak


Crni petak se bliži. Pre nego što odete da kliknete i kupite proizvode preko interneta, morate da se uverite da ste dobro upoznati o čemu se radi, gde da tražite artikle i kako da kupujete tokom Crnog petka. Uradite još istraživanja i to vas neće izneveriti! Srećan Crni petak!